Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Handbalul masculin renaste in Sf. Gheorghe
prin echipa de juniori III a CSM

- calificare in turneul final -
In urma turneului semifinal desfasurat la Pitesti, echipa de handbal CSM Sf. Gheorghe J.III s-a calificat in turneul final al Campionatului National editia 2015 - 2016, care va avea loc in perioada 8 - 12 Iunie 2016.

In urma a doua victorii in fata echipelor Potaissa Turda si CSS Alexandrua si a unei infrangeri in fata echipei CSS Sighisoara, echipa CSM Sf. Gheorghe a ocupat pozitia a doua in cadrul grupei, fiind una dintre cele 8 echipe calificate in turneul final.

Echipa de handbal CSM Sf. Gheorghe va face parte din grupa semifinala A impreuna cu echipele LPS Suceava, Olimpic Tg. Mures si CSM Bucuresti, celelalte echipe calificate in grupa B fiind CSS Sighisoara, LPS Vaslui, Academia Minaur Baia Mare si LPS Cluj.

Astfel, dupa cinci ani de zile cand tot antrenorul Viorel Barbos reusea sa califice o echipa covasneana intr-un turneu final, tot acesta reuseste sa duca echipa de handbal a CSM Sf. Gheorghe in elita handbalului juvenil masculin national.

Directotul clubului, present si el la turneu, apreciaza ca o performanta de exceptie calificarea in turneul final a copiilor, declarand totodata ca "anul acesta avem sanse reale la o calificare, poate chiar o medalie." Pe aceasta cale felicita antrenorul si sportivii pentru eforturile depuse pentru a ajunde la acest nivel, pentru sacrificiile facute atat de ei cat si de familiile acestora. Totodata, multumeste profesorilor si parintilor pentru eforturile depuse si sprijinul acordat copiilor pentru a putea ajunge la performantele de acum. Cu siguranta un merit important il au atat profesorii, cat si familia fiecarui sportiv.

De asemenea, directorul Carcadia George mentioneaza ca din perspectiva sporturilor in echipa este una dintre cele mai importante performante atinse de juniori si copii, prefigurandu-se ca in anii urmatori aceasta echipa sa atinga o cota importanta si se vor depune toate eforturile pentru a permanitiza calitatea si performanta.

Dl. Carcadia George asigura tot sprijinul Clubului, atat financiar cat si moral, pentru a-si atinge obiectivele anul acesta, mentionand ca anul viitor competitional 2016 - 2017, CSM Sf. Gheorghe isi va consolida sectia de handbal avand deja grupe de Juniori III, Juniori IV iar anul urmatori inclusi Juniori II.

In acelasi timp, directorul Carcadia George mentioneaza faptul ca pe scheletul acestei echipe bazata pe sportivi din Sf. Gheorghe se va creea cel putin o echipa care sa reprezinte orasul cu cinste in divizia A. Dansul asigura ca va fi langa echipa pana la finalul acestui campionat, lucru care considera ca este necesar sa-l facat atat iubitorii sportului din Covasna cat si in continuare familiile si profesorii acestor minunati copii.

Profesorul antrenor Viorel Barbos ne-a declarat ca "dupa doua jocuri foarte bune in compania a doua echipe cu traditie, respective Turda si Alexandria, varsta si lipsa de experienta a dus si la o infrangere. Acest lucru va intari echipa, fapt care speram ca in turneul final, prin concentrare si efort sa se poate definitiva printr-o medalie".