Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Judocanii de la CSM Sfantu Gheorghe au adaugat la palmaresul clubului 2 medalii de argint obtinute la finala pe tara a Campionatului National de Judo U14 ani
In acest week-end in perioada 15-17.04.2016 la Miercurea Ciuc in Harghita s-a desfasurat finala pe tara a Campionatelor Nationale de Judo U14 ani individual si echipe, competitie la care au participat peste 330 judocani din tara cu rezultate bune, la aceasta competitie avand dreptul de participare doar judocanii medaliati cu locurile 1,2 si 3 la etapele de euroregiuni. Romania fiind impartita in 8 Euroregiuni, aceasta competitie a fost o competitie puternica cu sportivi buni campioni la euroregiuni marea majoritate a categoriilor de greutate avand peste 20 sportivi inscrisi pe categoria de greutate.

CSM Sfantu Gheorghe a participat cu patru sportivi calificati la etapa de euroregiune acestia avand o evolutie foarte buna in prima zi de concurs, dar intr-o zi nefavorabila, la individual, trei dintre acestia dupa meciuri frumoase surclasand sportivi buni din cluburi puternice pierd in semifinala si pierd ulterior si in finala mica, clasandu-se astfel pe locul cinci la individual, in a doua zi de competitie la echipe reusind totusi sa obtinem 2 medalii de argint cu echipa euroregiuni 7 centru.

Rezultatele sportivilor CSM Sfantu Gheorghe pregatiti de Antrenorul de Judo Oltean Petru sunt urmatoarele: Tifrea Laurentiu categoria 38 kg, medaliat cu argint si locul 2 la echipe la categoria lui de greutate si locul V la individual dupa o evolutie foarte buna dupa 3 meciuri castigate intr-o categorie cu 26 sportivi inscrisi pierde in sferturile de finala fiind astfel aruncat in recalificari unde castiga inca 2 meciuri si pierde in finala mica pentru locul 3, dupa finalizarea meciului la egalitate si minutele de prelungire alocate conform regulamentului la decizia arbitrilor pierde medalia de bronz clasandu-se astfel pe locul cinci la individual. Onisoru Roxana locul V la individual la categoria 44kg intr-o categorie cu 20 sportive inscrise pierde in semifinala dupa 3 meciuri castigate si pierde finala mica ulterior clasandu-se pe locul cinci la individual. Cretu Andreea la categoria 40 kg o categorie cu 17 sportive pierde in semifinala dupa trei meciuri castigate si ulterior pierde finala mica clasandu-se astfel pe locul V la individual. Rosu Mihai la categoria 55 kg medaliat cu argint la echipe si locul VII la categoria de individual dupa 2 meciuri castigate intr-o categorie de greutate cu 24 sportivi inscrisi.

"Am avut o zi nefavorabila la individual, cu trei sportivi care pierd in semifinala si pierd si finala mica la individual norocul nostru fiind a doua zi de competitie unde am obtinut doua medalii de argint, am sportivi buni dar sunt copii si copiii iti fac surprize cand te astepti mai putin." - Antrenor Oltean Petru