Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Daniel Bulai de la CSM Sfantu Gheorghe
Campion National la Campionatul Militar de Judo
In perioada 23-25 martie, la Craiova s-a desfasurat etapa finala pe Ministerul Apararii Nationale a Campionatului Militar de Judo.

Activitatea, organizata de Biroul educatie fizica al Statului Major General, a adunat la start loturile sportive reprezentative ale statelor majore ale categoriilor de forte, Comandamentului Logistic Intrunit, Comandamentul Comunicatiilor si Informaticii, academiilor si scolilor militare de maistri militari si subofiteri ale categoriilor de forte ale armatei.

Sportivul legitimat la CSM Sfantu Gheorghe, judoka Daniel Bulai, student in anul II al Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, a reprezentat cu cinste clubul la care este legitimat si unitatea de invatamant la care este student.

La aceasta competitie au participat aproximativ 100 de sportivi cu rezultate remarcabile in judoul de performanta, fiecare concurent avand in jur de 5 meciuri.

"Eu personal am luptat fiecare meci, neavand probleme cu accidentarile. Am castigat fiecare meci inainte de limita, patru cu ippon iar cel de-al cincilea cu ippon la sol prin strangulare astfel m-am clasat pe locul I la categoria -60 Kg Institutii de invatamant militar", spune Daniel Bulai.

"Sunt mandru de rezultatul obtinut de elevul meu. Se dovedeste inca o data faptul ca judoul practicat la CSM Sfantu Gheorghe este pe un fagas bun si elevii mei aduc rezultate din ce in ce mai bune atat la judo cat si la ju-jitsu la orice nivel de competitie", a spus si antrenorul Petru Oltean.