Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Handbal: CSM Sf. Gheorghe
termina sezonul regulat fara infrangere!
In ultimul meci din sezonul regulat, echipa de handbal juniori III a CSM Sfantu Gheorghe a primit acasa echipa CSM Ploiesti, ocupanta locului III din Seria C. Covasnenii au trecut de ploiesteni cu 28-26, dupa un meci greu. Pentru Sfantu Gheorghe, cei mai buni trei marcatori au fost George Chira (8), Cornel Corodeanu (7), respectiv Rode Laszlo (6).

"A fost un joc care a pus presiune si pe baieti si pe noi, antrenorii. Am incheiat sezonul regulat pe locul I, la trei puncte diferenta de locul II. Am terminat fara infrangere, asta e foarte important pentru noi. Intre 10 si 13 martie avem primul turneul de sala la Sfantu Gheorghe, suntem pe drumul bun", ne-a declarat antrenorul CSM Sfantu Gheorghe, Viorel Barbos.

"A fost un meci foarte frumos. Pentru noi a fost mai mult un test, pentru ca ne-am dorit foarte mult sa se vada progresul echipei. In general, cand joci cu cei mai buni, cu ei trebuie sa-ti vezi valoarea si sa te verifici. Ne-am fi dorit punctele, dar din pacate nu s-a putut", ne-a spus Ramona Stefan, antrenor la CSM Ploiesti.Sursa: Observatorul de Covasna