Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
15 Februarie 2016: Comunicat CSM
Juniorii III ai CSM Sfantu Gheorghe se fixeaza in pozitia de lider al Cupei C, dupa un joc castigat la Ploiesti impotriva Clubului Sportiv Scolar Ploiesti, invingand cu un scor de 34 - 17, la pauza fiind 19 - 9. Principalii marcatori ai echipei:
  • George Gabriel Chira - 14 reusite
  • Octavian Cristea - 8
  • Laszlo Rode - 7
Dupa o perioada de o saptamana de pregatire s-a simtit oboseala acumulata, dar in cele din urma jocul ne da convingerea faptului ca putem aspira la rezultate bune si in etapele superioare.

Multumim antrenorului Viorel Barbos pentru efortul si munca depus, si in acelasi timp si sportivilor, acesti sacrificandu-si vacanta pentru a se pregati in vederea etapelor superioare. Alte rezultate obtinute de echipele de juniori din Sf. Gheorghe:
  • J. III feminin - antrenor Szerzo Arpad, CSS Sf. Gheorghe - victorie impotriva LPS Tg. Mures,
    14 - 10 scor final
  • J. II feminin - antrenor Lida Attila, au jucat impotriva CSS Dinamo, acasa, inregistrand o infrangere 29 - 10.
  • J. I masculin - CSS Sf. Gheorghe - antrenor Balint Attila, au inregistrat o infrangere in compania Dinamo Brasov, cu scorul final 30 - 19.