Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Handbal: CSM, victorie in primul meci pe 2016!
In primul meci de la reluarea campionatului, pe 30 ianuarie, echipa de handbal juniori III a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfantu Gheorghe a invins echipa CSS Sporting Ghimbav. Scorul a fost 42-17, la pauza tabela de marcaj aratand 19-7 pentru gazde. Meciul s-a desfasurat in Sala Sporturilor "Szabo Kati".

Pentru covasneni, topul marcatorilor a fost dominat de George Chira, cu 13 goluri. Pe locul doi Octavian Cristea, care a implinit 15 ani in ziua meciului, a marcat 9 goluri, in timp ce Laurentiu Balaceanu a inscris de 5 ori.

"Acest meci a insemnat pentru noi o etapa de pregatire pentru meciurile cu grad ridicat de dificultate. Mai avem doua etape din returul campionatului, urmand turneele de sala si ne pregatim deja pentru turneele semifinale si, speram, chiar si turneul final", a declarat reprezentantul CSM Ovidiu Chira. Ultimele meciuri din retur vor fi pe 13 februarie, cand CSM Sfantu Gheorghe va juca, in deplasare, cu CSS Ploiesti, respectiv pe 20 februarie, cand va intalni, acasa, formatia CSM Ploiesti. "Pana la acea data clasamentul va fi, credem, aproape definitiv. Banuiesc ca CSM Sfantu Gheorghe va ramane lider si dupa terminarea campionatelor de serie", a mai spus Chira.


Sursa: Obseravtorul de Covasna