Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Sfarsit de saptamana important pentru sportivii CSM
Potrivit directorului George Carcadia, sportiva Bobocea Claudia va participa la un Grand Prix international care se va desfasura la Luxemburg, cu probele 800 metri si 1500 metri, si tot pe data de 30 ianuarie (a.c.), atletul Ganciu Iulian va participa la un Grand Prix international organizat la Viena, cu proba 800 metri.

Sambata si duminica (30-31 ianuarie a.c.), la Bucuresti, se va desfasura etapa I a Grand Prix-ului Campionatului National de atletism, la care vor participa atletele Tanasie Adelina cu probele de alergare 400 metri si 800 metri si atletul Trofin Cosmin la probele 800 metri si 1500 metri.

Tot in acest sfarsit de saptamana incepe returul Campionatului National de Handbal - juniori 3, iar CSM Sfantu Gheorghe, care este clasata pe locul I, va primi sportivii Clubului Sportiv scolar (CSS) Ploiesti la Sala Sporturilor "Szabo Kati", unde sunt asteptati si iubitorii Handbalului, incepand cu ora 12:00.

in perioada 29 - 30 ianuarie (a.c.) la Craiova se joaca finala Campionatului National de Seniori la lupte libere - feminin si masculin. Potrivit directorului George Carcadia, din partea CSM Sfantu Gheorghe, la feminin vor participa luptatoarele: Madalina Linguraru la categoria 48 kg; Incze Kriszta la categoria 63 kg; Popescu Adina - categoria 69 kg si Andrei Roxana la categoria 58 kg. La masculin, CSM va avea 4 reprezentanti, la Campionatul National de seniori care se va juca la Craiova, vor participa luptatorii: Pall Tibor - 57 kg; Feher Csongor - 70 kg; Lucacs Lucian - 74 kg si Vitalyos Alpar - 97 kg.

"In discutiile pe care le-am purtat cu antrenorul am spus ca speram sa aducem macar doua titluri nationale la Sfantu Gheorghe. Le doresc mult succes sportivilor si antrenorilor!" - a spus directorul CSM, George Carcadia.

Totodata, acesta a tinut sa precizeze faptul ca luni, 1 februarie (a.c.), incepand cu orele 18:30, iubitorii sportului si cetatenii interesati ai orasului sunt asteptati sa asiste la reaprinderea luminii din baza sportiva a orasului.


Sursa: Mesagerul de Covasna