Evenimente
20.02.2016: Ultima etapa din sezonul regulat din Campionatul National, editia 2015 - 2016, pentru echipa de handbal J.III a CSM Sfantu Gheorghe, care a jucat acasa impotriva CSM Ploiesti.
 
30.01.2016: Sambata, 30 ianuarie, se reia Campinatul National de Juniori, iar in cadrul etapei a 11-a din seria C, J.III masculin, CSM Sf. Gheorghe intalneste meciul retur CSS Sporting Ghimbav.
 
21.12.2015: Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21 decembrie Gala Sportului Covasnean.
 
Sponsori
Parteneri Media
Gala Sportului Covasnean 2015
Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe si Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna au organizat luni, 21.12.2015 Gala Sportului Covasnean.

Primii sportivi ai judetului Covasna au fost premiati in cadrul galei. De asemena, sustinatorii sportului au primit diplome de excelenta pentru aportul adus sportului covasnean.

Sportivii CSM si antrenorii au fost vizitati de Mos Craciun si s-au bucurat de caldura sarbatorilor in compania colindatorilor.

Directorul CSM, Carcadia George si directorul DJTS, Stiopu Marian le multumeste tutoror celor care au fost prezenti la evenimentul dedicat sportivilor si antrenorilor, dar si iubitorilor de sport si le ureaza sarbatori fericite!